Paterswolde (Gr.)

Belangrijke mededeling

Door de huidige coronamaatregelen kunnen we maar een beperkt aantal gasten in ons restaurant ontvangen. We raden je aan voorafgaand een reservering te maken, om teleurstelling te voorkomen. Voor onze terrassen is het niet mogelijk vooraf te reserveren. Is er geen plaats meer op de door jou gewenste tijd of datum, dan hopen we je snel een andere keer te mogen ontvangen.

Over Loetje Paterswolde

Nieuw: Loetje Paterwolde! Gevestigd in een prachtig paviljoen aan het Paterswoldsemeer, de perfecte uitvalsbasis voor deze zomer. Met een hapje, drankje, de zon op je gezicht en uitzicht op de boten kom je hier direct in Ibizasferen. Maar ook in de winter is Loetje Paterswolde dé locatie om van lekker eten en het uitzicht te genieten.

Naast het restaurant en de omringende terrassen biedt de locatie ook diverse sfeervolle zalen, geschikt voor gezelschappen van 15 tot 125 personen. Of je nu op zoek bent naar een ruimte voor een rustig diner, vergadering, inspirerende presentatie of workshop, een onvergetelijk trouwfeest of spetterend bedrijfsfeest. Binnen de huidige Corona-maatregelen is weer van alles mogelijk. We denken graag met je mee!

Paterswolde (Gr.)

Adresgegevens
Groningerweg 19A
9765 TA Paterswolde
050 200 4242

Openingstijden
7 dagen per week geopend,
van 10:00 tot 22:30

  • Honden aangelijnd welkom
  • Invalide toilet aanwezig
  • Welkom op het terras