Loetje Leiden vanaf nu geopend  

Loetje Leiden vanaf nu geopend

Na de vliegende start van Loetje Paterswolde vorige maand, is nu studentenstad Leiden aan de beurt. Deze prachtige stad is vanaf nu een Loetje restaurant rijker! Na hard werken is Loetje Leiden vanaf 2 juli open om gasten te ontvangen.

Loetje Leiden is gevestigd op een prachtige locatie net iets buiten het centrum, aan de Hooigracht. In de afgelopen paar maanden is het restaurant grondig verbouwd om te voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Met een schitterende binnentuin aan de achterzijde in Leiden, is het restaurant klaar voor een mooi zomerseizoen. Er kan vanaf nu in het zonnetje genoten worden van een drankje en de bekende biefstuk of andere gerechten van de uitgebreide kaart. 

Loetje Leiden is dagelijks open van 10:00 tot 22:30. Voor een tafel in het restaurant kan een reservering worden gemaakt op loetje.nl. Spontaan binnenlopen mag ook. Voor het terras en de binnentuin kan niet worden geserveerd, er wordt zo veel mogelijk geprobeerd iedere gast een mooi plekje te bieden.

SELECTEER DE LOETJE LOCATIE WAAR JE WILT AFHALEN
Loetje Contact: Vraag? Suggestie? Zaal huren?
Voor meer informatie over ons concept, kun je contact met ons opnemen via directantwoord@loetje.nl
Heb je een vraag, een suggestie, een opmerking of een aanmerking? Dan horen wij dat graag!
Ben je op zoek naar een leuke locatie voor een zakelijke bijeenkomst of privé aangelegenheid? Stuur dan een e-mail naar zalen@loetje.nl of ga voor meer informatie naar Loetje zalen.
Meest gestelde vragen aan ons…

Ik wil reserveren, waar kan ik dat doen?

Je kunt heel makkelijk op onze website reserveren www.loetje.nl/reserveren.

Ik wil reserveren op het terras, kan dat?

Plaats nemen op het terras kan in overleg met onze collega’s in het filiaal, een reservering is niet mogelijk.

Ik wil reserveren voor een groep, kan dat?

Het is momenteel beperkt mogelijk om te reserveren voor groepen. Neem contact op met onze locatie, wij vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn.

Wat zijn de mogelijkheden als ik een allergie/dieet heb?

Bij Loetje proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met gasten die een speciaal dieet volgen. Wij horen graag bij een reservering of bij binnenkomst in het restaurant waar wij rekening mee moeten houden. Wij hebben in ieder restaurant ook kaarten met allergeneninformatie zodat je kunt zien welke ingrediënten in elk gerecht zitten. Als je deze van te voren wil bekijken kun je een kijkje nemen op: loetje.nl/menukaart/

Kan ik ook lunchen bij Loetje?

Ook tijdens de lunch ben je van harte welkom bij Loetje. Wij hebben een heerlijke lunchkaart. Natuurlijk kun je ook onze heerlijke biefstuk tijdens de lunch bestellen.

Accepteren jullie kadobonnen?

Bij Loetje hebben wij alleen onze eigen cadeaubonnen geen dinercheques, VVV bonnen of andere dinerbonnen. Je kunt een cadeaubon kopen van €25,-, €35,-, €50,-, €75,-, of €100,-. Deze bestel je hier.

Is mijn hond welkom bij Loetje?

Bij Loetje is je trouwe viervoeter altijd welkom mits deze aangelijnd is en de andere gasten niet tot last is.

Ik wil graag werken bij Loetje, waar kan ik solliciteren?

Wat leuk dat je bij ons wil komen werken! Je kunt via onze website werkenbijloetje.nl solliciteren. Hier vind je al onze vacatures.