Loetje komt naar Haarlem!

Loetje komt naar Haarlem!

Yes, Loetje komt naar Haarlem! Medio december openen we een gloednieuw restaurant aan de Riviervismarkt. Dat betekent dat vanaf deze winter ook biefstukliefhebbers in Haarlem niet meer ver hoeven te reizen voor hun favoriete biefstuk met jus en witbrood.

De nieuwste aanwinst van onze Loetje-familie is gelegen midden in het centrum met prachtig uitzicht op de St. Bavokerk en vlak bij de Grote markt. Momenteel is de locatie nog gesloten en wordt er hard gewerkt om de unieke en warme Loetje sfeer naar hartje Haarlem te halen.

Loetje doen in Haarlem

Ga jij dit najaar een dagje winkelen in Haarlem of woon je in de buurt? Deze nieuwe hotspot wordt ongetwijfeld dé plek waar je graag naartoe gaat met je vrienden, familie of collega’s. Houd onze social media en de website goed in de gaten, want binnenkort gaan de reserveringen open en kun je als eerste alvast een plekje voor december reserveren. Kun je zo lang niet wachten? Dan leggen we je in de tussentijd graag alvast in de watten bij Loetje Overveen of een van onze andere gezellige Loetjes.

Werken bij Loetje in Haarlem

We zijn nog op zoek naar gezellige collega’s voor de keuken en bediening om ons nieuwe Loetje team compleet te maken. Dus, wil je met ons samen dit nieuwe avontuur aan gaan? Bekijk dan snel onze vacatures in Haarlem en solliciteer direct!