Vier de lekkerste kerst bij Loetje

Vier de lekkerste kerst bij Loetje

Voor je het weet zitten alweer met z’n allen aan het kerstdiner. Heb je nog geen idee wat je gaat doen tijdens de feestdagen? Dan helpen we je graag een handje. Want, na het zien van onze vet lekkere decemberspecials zou het ons niets verbazen als jij direct een reservering gaat maken.

Uit eten tijdens de feestdagen

Het is tijd om onze decemberspecials bekend te maken. En die zijn dit jaar écht om je vingers bij op te eten. Hou je vast, daar komen ze:

Loetje’s Surf & Turf | 15

Met dit verrukkelijke voorgerecht van steak tartaar geserveerd met krokante gamba’s, kappertjes, augurk en kreeftenmayonaise begin je je kerstdiner gegarandeerd met een klapper.

Biefstuk Ossenhaas Truffel | 28.5

Je leest het goed, we steken onze beroemde biefstuk in een extra feestelijk jasje; met heerlijke truffeljus en pulled beef. Als echte Loetje liefhebber moet je deze natúúrlijk komen proeven.

Gouden toetje van Loetje | 9

Nou zijn de toetjes van Loetje eigenlijk altijd een feestje, maar dit is er een met een gouden randje. Al zeggen we het zelf. Stel je voor; een chocolade cup gevuld met speculoosmousse en vanille-ijs, afgetopt met een crumble van speculoos en vanillesaus. Hadden we al gezegd dat de feestdagen bij Loetje écht vet lekker worden?

Reserveren voor kerst bij Loetje

Klinkt dit als muziek in jouw oren? Wacht dan niet te lang en reserveer alvast een tafel voor de feestdagen om er zeker van te zijn dat je een plekje hebt. Goed om te weten; wil je eigenlijk jouw favoriete Loetje gerecht van onze reguliere menukaart niet missen? Je kunt onze decemberspecials gewoon los combineren met de andere smakelijke voor-, hoofd- of nagerechten van onze kaart.

 

Heb je al andere plannen voor kerst? Niet getreurd. We serveren onze decemberspecials namelijk lekker lang van 4 december 2024 t/m 7 januari 2025.