Verhalen

Loetje verhalen

Najaarsspecials!

De nieuwe Loetje Specials zijn ingegaan!  Naast onze gebruikelijke kaart kiezen wij om de twee maanden heerlijke specials voor je uit.

Proef de langzaam gegaarde kalfswang met puree van schorseneren en zilveruitjes met appelstroop.

Of geniet van de vegetarische risotto met bospaddestoelen en groene asperges.

Uiteraard hebben we ook een heerlijk toetje voor je gemaakt! Een heerlijke cheesecake van oud-Hollands koekbeslag met Cookie crunch!

Opening Loetje Breda

Wablief! Loetje komt naar Brabant! Nog even en dan reizen we af naar het zuiden. In een prachtig pand aan de Dr. Batenburglaan zal straks de lekkerste biefstuk worden gebakken.

Voorlopig zijn we nog even druk met verbouwen maar we hopen midden 2019 onze deuren te openen op deze prachtige locatie. Nog heel even geduld, maar tot die tijd: HOUDOE!

Opening Rotterdam Centrum

Eindelijk mogen we het bekend maken; Loetje Rotterdam Centrum komt eraan! Na onze eerste vestiging in Rotterdam mogen wij de lekkere mededeling geven dat wij onze tweede vestiging gaan openen.

Op een top locatie aan de Binnerotte, midden in het centrum openen wij begin 2019 onze deuren. Dankzij ons tweede filiaal kan straks heel Rotterdam en omstreken genieten van de lekkerste biefstuk van Nederland. Kan je niet wachten? Kom dan alvast langs bij Loetje Kop van Zuid.

De nieuwe specials van september en oktober!

Daar zijn ze weer; de Loetje Specials! Naast onze gebruikelijke kaart kiezen wij om de twee maanden heerlijke specials voor je uit.

Probeer nu onze rib-eye, een mals stuk vlees dat wij serveren met een frisse chimichurri saus.

Wil je liever iets vegetarisch? Bestel dan onze auberginerolletjes met geitenkaas. De auberginerolletjes zijn gevuld met geitenkaas, en overgoten met een smaakvolle tomatensaus. Om dit gerecht helemaal af te maken worden de rolletjes bestrooid met Parmezaanse kaas en een blaadje basilicum.

Natuurlijk kan het toetje niet ontbreken bij de Specials. Geniet van onze yoghurtijs met verse bramen. Uiteraard wordt dit toetje afgemaakt met een lekkere toef slagroom!

Kom jij de Vegaburger snel proberen?

Opening Nijmegen 6 juli!

Heerlijk Hollandse Nieuwe happen bij Loetje!

Tige nei’t sin yn’t wolnimmen!

Loetje komt naar Leeuwarden!

Loetje Nijmegen komt eraan…

Op dit moment wordt er keihard gewerkt aan het omtoveren van een bestaande locatie naar ons 15e restaurant. We verwachten in juli 2018 alle Nijmegenaren om te toveren naar Loetje fans!

Loetje Zuidas geopend!

Loetje heeft haar deuren  geopend op een nieuwe locatie; de Amsterdamse Zuidas. Loetje Zuidas is gevestigd in een mooi, modern pand middenin hét internationale zakencentrum van Nederland.

In de zomer kun je samen met alle andere Loetje fans genieten van het zonnetje, en uiteraard de lekkerste biefstuk, op het terras aan het water.

De centrale ligging zorgt voor een goede bereikbaarheid en maakt Loetje, voor zowel zakelijke als privé gelegenheden, dé perfecte ontmoetingsplek.