Verhalen

Loetje verhalen

Nieuwe lunchgerechten

Sommige van jullie hebben deze twee nieuwe lunchgerechten al voorbij zien komen: het muffin broodje en het 12 uurtje. Een tijdje terug waren deze nieuwe lunchgerechten namelijk al stiekem bij Loetje Zuidas in Amsterdam verkrijgbaar. Omdat het zo’n succes is gebleken staan vanaf nu deze hardlopers vast op de lunchkaart. En niet geheel onbelangrijk; bij alle Loetje’s te bestellen!  Wist je dat je ook voor de lunch een tafel kan reserveren? Zo hoef je niet te wachten én heb je altijd plek! Waar wacht je nog op?  www.loetje.nl/reserveren

Wat zijn die nieuwe gerechten nou precies?
Muffin broodje met roerei, avocado en gerookte zalm voor €10,00
12 uurtje: landbrood met tonijnsalade, kleintje soep en brood met kroket voor €12,00

Bekijk onze hele menukaart hier!

Den Haag, we komen er aan!!!

Wanneer komen jullie naar den haag 😋😋😋

Kom naar Den Haag…Den Haag ….Den Haag en dan graag dit toetje van Loetje

Wanneer vestiging Den Haag???? 🙏

Loetje Den Haag??!!

Beste Loetje, wanneer kom je naar Den Haag? Wij hopen je gauw te zien!

Het word tijd voor Den Haag. Ik herhaal: Tijd voor Den Haag!!

Zie hierboven een greep uit de vele reacties van Loetje fans uit Den Haag. En we hebben goed nieuws voor ze want halverwege 2019 komen we naar de hofstad!

De exacte locatie houden we nog even geheim!

Ons eerste filiaal in het noorden: Loetje Leeuwarden

Loetje Leeuwarden bevindt zich aan de Stationsweg 2, pal tegenover het station. Ons restaurant is gevestigd in een prachtig 19-eeuws pand dat volledig is gerenoveerd. Het sfeervolle interieur met verschillende gezellige ruimtes en een fijne bar, zorgt ervoor dat je hier gemakkelijk een hele avond kan zitten. Maar ook voor een snelle lunch of borrel met een zakenrelatie ben je hier aan het juiste adres.

We gaan onze uiterste best doen om iedereen elke dag weer een fijne middag of avond te bezorgen. Je kunt bij ons genieten van de bekende biefstuk, maar natuurlijk hebben wij veel meer specialiteiten. Wat te denken van de Noordzeetong of een kipsaté? Maar ook vegetariërs zijn bij ons aan het juiste adres, we hebben verschillende vegetarische gerechten op de kaart, bijvoorbeeld de Pokébowl of een heerlijke vega burger. Er is voor iedereen volop keus, zowel voor lunch als voor diner.

Het moge duidelijk zijn: Leeuwarden is een nieuwe hotspot rijker. Wil je binnenkort een keer bij ons komen eten? Je kan een reservering maken op loetje.nl of gewoon binnen komen lopen zonder reservering. Ons restaurant is dagelijks geopend vanaf 10.00 uur.

Kerstspecials!

Naast onze gebruikelijke kaart kun je kiezen uit de nieuwe Loetje Kerstspecials.

Proef de in dille gemarineerde zalm met gebakken gamba’s en een frisse kruidendressing.

Of geniet van de hertenbiefstuk met een puree van knolselderij geserveerd met een jus van bospaddenstoelen.

Met als waardige afsluiting een cheesecake van chocolade, Bread and butter met caramelsaus en stoofperenijs.

Najaarsspecials!

De nieuwe Loetje Specials zijn ingegaan!  Naast onze gebruikelijke kaart kiezen wij om de twee maanden heerlijke specials voor je uit.

Proef de langzaam gegaarde kalfswang met puree van schorseneren en zilveruitjes met appelstroop.

Of geniet van de vegetarische risotto met bospaddestoelen en groene asperges.

Uiteraard hebben we ook een heerlijk toetje voor je gemaakt! Een heerlijke cheesecake van oud-Hollands koekbeslag met Cookie crunch!

Opening Loetje Breda

Wablief! Loetje komt naar Brabant! Nog even en dan reizen we af naar het zuiden. In een prachtig pand aan de Dr. Batenburglaan zal straks de lekkerste biefstuk worden gebakken.

Voorlopig zijn we nog even druk met verbouwen maar we hopen midden 2019 onze deuren te openen op deze prachtige locatie. Nog heel even geduld, maar tot die tijd: HOUDOE!

Opening Rotterdam Centrum

Eindelijk mogen we het bekend maken; Loetje Rotterdam Centrum komt eraan! Na onze eerste vestiging in Rotterdam mogen wij de lekkere mededeling geven dat wij onze tweede vestiging gaan openen.

Op een top locatie aan de Binnerotte, midden in het centrum openen wij begin 2019 onze deuren. Dankzij ons tweede filiaal kan straks heel Rotterdam en omstreken genieten van de lekkerste biefstuk van Nederland. Kan je niet wachten? Kom dan alvast langs bij Loetje Kop van Zuid.

De nieuwe specials van september en oktober!

Daar zijn ze weer; de Loetje Specials! Naast onze gebruikelijke kaart kiezen wij om de twee maanden heerlijke specials voor je uit.

Probeer nu onze rib-eye, een mals stuk vlees dat wij serveren met een frisse chimichurri saus.

Wil je liever iets vegetarisch? Bestel dan onze auberginerolletjes met geitenkaas. De auberginerolletjes zijn gevuld met geitenkaas, en overgoten met een smaakvolle tomatensaus. Om dit gerecht helemaal af te maken worden de rolletjes bestrooid met Parmezaanse kaas en een blaadje basilicum.

Natuurlijk kan het toetje niet ontbreken bij de Specials. Geniet van onze yoghurtijs met verse bramen. Uiteraard wordt dit toetje afgemaakt met een lekkere toef slagroom!

Kom jij de Vegaburger snel proberen?

Opening Nijmegen 6 juli!

Heerlijk Hollandse Nieuwe happen bij Loetje!

Tige nei’t sin yn’t wolnimmen!

Loetje komt naar Leeuwarden!

Loetje Nijmegen komt eraan…

Op dit moment wordt er keihard gewerkt aan het omtoveren van een bestaande locatie naar ons 15e restaurant. We verwachten in juli 2018 alle Nijmegenaren om te toveren naar Loetje fans!

Loetje Zuidas geopend!

Loetje heeft haar deuren  geopend op een nieuwe locatie; de Amsterdamse Zuidas. Loetje Zuidas is gevestigd in een mooi, modern pand middenin hét internationale zakencentrum van Nederland.

In de zomer kun je samen met alle andere Loetje fans genieten van het zonnetje, en uiteraard de lekkerste biefstuk, op het terras aan het water.

De centrale ligging zorgt voor een goede bereikbaarheid en maakt Loetje, voor zowel zakelijke als privé gelegenheden, dé perfecte ontmoetingsplek.